Чучела от вестници, маскирани богаташи и кукери, опитващи се да прогонят злото са само част от главните герои в новия клип на Веси Бонева ft. Бобо „Както искам“. Но това са и добре познатите „фигури без лица“ от ежедневието на всеки българин.

„Няма истинност в нещата, дето ни занимават от 100 години“, не пести думите си Бобо, който е автор на текста.

Музиката и аранжиментът са на Светлин Къслев, а режисьор на видеото, в което се редуват кадри с изчистени и наситени с форми и цветове визии е дело на Радостин Събев – Шошо. Цялостната идея е на талантливата и борбена Веси Бонева, която продължава да отстоява правото да бъдем себе си и да успяваме в България, въпреки всичко.


„Ще живея както искам,
Няма да се дам, казвам к‘вото мисля.
Не, не се предавам, продължавам.
Не се отказвам, няма да ме видиш на колене.“

„Днеска съм аз, утре си ти“, добавя Бобо, за да не забравим, че единственото сигурно е, че няма нищо сигурно.

Новата песен „Както искам“ на неуморната Веси Бонева е само началото на поредица значими проекти, с които се е захванала. Още на 15 май тя се включва в организацията на новата и благородна инициатива в подкрепа на децата таланти на България, която стартира с „Благотворителен концерт за децата таланти на България“, с участието както на самата нея, така и на много други обичани артисти.

Малко след това се очаква да излезе и новият видеосингъл на ADMIRAL C4C и DR ALBAN, Веси Бонева и Deep Zone – „Turn It Up”, който бе заснет в Букурещ преди дни. Феновете на Веси ще я чуят и видят и на концерта на Low Deep T в НДК зала 1 на 26 май, където певицата обещава да поднесе специална изненада на всички софиянци.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.