Евтини самолетни билети

„Намирам смисъл“ е новата поп песен на Ive, чиято премиера е тази вечер в НДК, в клуб Culture beat от 20.00 ч. С нетърпелив поглед към лятото, изцяло по нейна музика и текст, парчето има всички предпоставки да се превърне в категоричен летен хит.

Към него Ive записа и много цветно, свежо, весело и стилно видео, което се гледа на един дъх с усмивка. То е дело на Васил Стефанов, който режисира и видеото към “Хей ти” – първата ѝ песен на български език. Парчето е записано и аранжирано от Алекс Нушев, с който Ive работи също не за първи път.

„Намирам смисъл“ e третата песен на български език, след “Хей ти” и “Няма път без промяна”, които Ive създаде и записа през последните години. Преди това тя покорява музикалната сцена в Италия. Там нейни продуценти са „Renilin Music Lable“, с които работи по различни музикални проекти в Европа. През 2012 песента ѝ „Sunlight“ оглавява италианските музикални класации и влиза в няколко международни денс компилации.


За премиера на новата си песен Ive подхожда нестандартно, представяйки първото издание на отдавна замислен от нея музикален проект. Той е озаглавен „Забранената музика“ и има за цел да даде сцена и пространство за изява на млади и талантливи музиканти и певци, чиято музика трудно успява да стигне до публиката.

“Забранената музика” ще ни запознава с музиката на български артисти, която заслужава да бъде чута. Проектът ще се случва периодично през годината, а подробности за него можете да следите във Facebook страницата на Ive.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.