„Твоя“ е най-новият сингъл на певицата Ive, която този път прави в колаборация с набиращия популярност в българския музикален ефир композитор и изпълнител Любомир Боянов – Chaz, познат от проекта Chaz’n’Byanka.

Музиката и текста на песента пишат заедно, аранжиментът е изцяло на Chaz. Стилът е съвременен поп, който Ive отново изпълнява с характерната си топлина и усмивка.

Продукцията е завършена в студиото на един от най-добрите музикални продуценти в България – Димитър Ганчев – Майт. За мастера също залагат на световно утвърдени имена, затова го изпращат лично в студиото на Dave Kutch в Ню Йорк (работил с Луа Липа, Лана Дел Рей, Кристина Агилера, Джъстин Тимбърлейк и др.), което безспорно гарантира за високото качество на звученето на парчето.


„Твоя“ е поредният музикален проект на Ive, който засяга важни социални теми и носи силно послание. За връзката между виртуалния и физическия свят, за приемането на новата онлайн реалност и потапянето в социалните мрежи, говори видеоклипът към песента.

Изцяло изработен и заснет от екипа на 27Visuals, проектът цели да покаже смисъла на паралелния виртуален свят, който все по-силно навлиза в ежедневието ни. В снимките участва известният професионален танцьор и хореограф Захари Нанков, който подкрепя музиката на Ive още от 2018 г., когато играе главна роля във видеоклипа към сингъла „Няма път без промяна“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *