Финалистката от отбора на Иван Лечев в „Гласът на България“ – Ива Георгиева, която се раздели с първото място на метри от финала, завърши нова песен и клип към нея. Тя е колаборация с британската група Clean Bandit и е нов прочит на техния супер хит „Mama“.

Британците Clean Bandit, които са носители на награда Grammy, имат издадени 2 албума, от които са продали 44 милиона копия от колаборациите им с Шон Пол, Зара Ларсон, Деми Ловато, Крейг Дейвид, Ели Голдинг и др.

Ива беше избрана между 12-те четвъртфиналисти в „Гласът на България“ да получи уникалната възможност и шанса да запише кавър със световноизвестната група Clean Bandit. По повод на световното признание за таланта си Ива коментира:


„Това е неописуемо усещане и доказателство, че “Гласът на България” сбъдва мечти дори и след края на формата.“

Ива Георгиева е родена във Варна, но от четири години живее и работи като певица в Дубай. Макар че не идва от музикално семейство, Ива от малка мечтае да бъде на сцена. Напуска Варна, за да учи поп и джаз музика в София, а след това продължава образованието си в Англия. Ива се явява в „Гласът на България“ с песента „How Deep Is Your Love“, с която успява да накара всички треньори да я пожелаят в отбора си. Ива избира да стане част от тима на Иван Лечев и с него стига до големия финал на шоуто по bTV.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.