Евтини самолетни билети

Искрата представи новия си видеоклип към песента "Непознато място". Динамичното лятно парче вече е достъпно в официалните канали на Монте Мюзик в YouTube и Vbox7. Талантливият изпълнител е автор на музиката и бийта. По текста Искрата работи съвместно с поета и писател Константин Трендафилов.

Видеото към песента е заснето от екипа на Павлин Иванов – Bashmotion, а в главната роля е очарователната Кристина Нгуен.

В новото си парче Искрата уверено търси онова „Непознато място“, което не може да се сравни с нищо от рутинния свят. Пътешествието му започва от „края на света“ и стига чак до началото, където може би се крие неговата жизненоважна муза.


Искрен Тончев е познат на феновете от участието си в телевизионния формат „България търси талант“. Талантливият артист печели симпатията на феновете с богатата си музикална култура. Той обича да композира, пее, да свири на пиано, на флейта и на саксофон.

„Непознато място“ е третата песен на Искрата, откакто той стана част от музикалния лейбъл Монте Мюзик. През 2016 г. той записа супер успешния дует с Михаела Филева „Танцувам само за теб“, който събра милиони гледания и положителни реакции, а в началото на годината изпълнителят представи и самостоятелната си песен „Много добре“.

Отвъд кариерата си като солов изпълнител, Искрата е също и автор на много песни на различни актуални български изпълнители.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.