Ирина Флорин и динозаврите на българския рок Ахат представиха нова изненадваща колаборация в рамките на инициативата #дасечувамеповече за повече толерантност между публиките на различни музикални стилове.

Благодарение на това неочаквано партньорство, феновете могат да се насладят на нечуван досега кавър на песента „Цвят лилав“, която през 2016 г. отпразнува 20 години от създаването си.


Пореднaта изненадваща колаборация под мотото #дасечувамеповече беше представена в столичен клуб по време на премиерата на новата песен на Ирина Флорин „Какво е любов?“ на 6 октомври. Освен премиерния сингъл, меломаните чуха много от хитовете на певицата като „Мога“, „Докога“, „Друга“, „В трето лице“, „Пътуване“ и други.

Кулминация на вечерта беше появата на рок легендите от Ахат, редом до нея за изненадващ дует. Рокаджиите участваха в музикалната колаборация след дълга пауза oт сцената – факт, който накара публиката да бъде още по-ентусиазирана, когато чу изпълнителите на „Черната овца“ да запяват поп парчето „Цвят лилав“ в рок вариант.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.