Младата българска група Innerglow представи третия си сингъл “Chained In Love” и страхотен клип към него. Парчето е мелодично и емоционално, а стилното му видео, с участието на красивата актриса Стефани Ивайло, чудесно го допълва.

Клипът е създаден от режисьора Николай Драганов и оператора Борил Петров, работили по проекти на Акага, Рут Колева, Имера и още доста изпълнители, по късометражния филм SEEN и множество реклами. В “Chained In Love” те са подбрали рядко снимани локации като Братската могила в Пловдив и Паметника на Трите поколения в Перущица.

Innerglow са Тодор Ковачев – вокали и кийборд, Матей Христосков – ударни и Петър Желев – китара. Mладите музиканти пишат авторска музика с различно и модерно звучене и определено се отличават на българската сцена със специфичен, собствен стил.


По повод премиерата на “Chained In Love” момчетата споделят, че това е песента, която тяхната публика си е избрала. Решават да запишат именно нея, тъй като на концертите им тя винаги предизвиква силна реакция и голям интерес.

Основни теми в текста са носталгията и преживяванията, които никога няма да се повторят. Без да разказва конкретна история, клипът подсилва заложените в музиката емоции чрез цветови контрасти и с водещото присъствие на красавицата Стефани Ивайло, актриса от Врачанския драматичен театър.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.