Най-популярното рап трио у нас е пред разпад. Група Ъпсурт е спряла да поема участия, а до края на март ще изпълнят само предварително поетите си ангажименти в пълен състав, пише в. "Телеграф".

Засега бандата е дала обещание, че ще излезе на концерта си със 100 Kila през май, тъй като е обявено пред феновете им. Близки до момчетата обаче са споделили, че отношенията вътре в бандата били изострени от месеци, но едва преди седмица конфликтите ескалирали и се стигнало до тотален разпад.

Не е известно каква е причината за това, но този път не са успели да изгладят различията си, дори и заради феновете си. За момента не е ясно как ще продължат Бат’ Венци и Буч, но Хазарта готви самостоятелен албум, който трябва да се появи на музикалния пазар към края на месец май.


Дотогава Ицо не можел да ходи сам по участия, защото вече бившите му колеги не му давали да пее част от общите им песни. Препъникамъчето в отношенията им може да се окаже и последната песен на Хазарта – „Браво“. В нея той нападна сегашните рапъри, намеквайки им, че стават само за участия в риалити предавания.

Във видеото момичета със значително количество силикон в устните държат табели с надпис „Дишаме отровен рап“, както и „Рап за децата ни“ и „Ниски цени на рапа“.

В отговор на информацията тримата от Ъпсурт категорично отрекоха слуховете за раздяла. Звездното трио дори издаде, че има планирани участия за месеци напред.

„Доста жълта новина, дори кафява бих казал! Това не е вярно и отричам такова твърдение, че се разпадеме. Бих могъл главните редактори на медиите им да ги поздравя спокойно с новата ми „Браво“ и по специално с: „Браво, браво, браво господине…“, каза Ицо Хазарта пред екипа на 359hiphop.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *