Преди броени дни в интернет бе публикувано дебютното видео на бургазлиите Калоян Станев - DJ Stanx и вокалистката Нели Вакъфова - Нелита. Парчето, озаглавено "It's Up to You", дава сериозна заявка за хит на зимния сезон и идва точно навреме с първия сняг.

За Нели, която от години се изявява като лайф вокал по клубовете, това е и дебютна авторска песен, докато Калоян има сериозен опит в електронната музика.

nelita


DJ Stanx официално дебютира на музикалния пазар през 2014 година с клубния хит „Try Again“. Този път младият продуцент е заложил на комерсиално звучене с Deep House и Nu Disco елементи.

На режисьорския стол на „It’s Up to You“ е Красимир Марчев, а в него с пленителна визия грабват както Нели, така и още няколко красиви момичета от морския град.

Песента може да бъде намерена във всички онлайн музикални магазини, в допълнение с Extended версия, благодарение на No Smoking Recordings, собственост на небезизвестния DJ Tarkan. Лейбълът е свързан и с други големи имена в електронната музика като Andrey Keyton, Stan Kolev, Matan Caspi и други.

По-рано тази година чухме песента „Все така“ в изпълнение на бургаския рапър Danny L, чиято музика и аранжимент е отново дело на Stanx, макар и с коренно различно звучене.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *