Дебютното солово парче на бившата вокалистка на Ice Cream – Елена Брусарска, е вече факт. „Недей да питаш” направи ексклузивна премиера във VBox7 на 27-ми май, точно в 20:00 часа, а 24 часа по-късно клипът беше представен и в канала на Facing The Sun в YouTube.

За по-малко от денонощие клипът към песента успя да натрупа близо 35 хиляди гледания в двете платформи за видео споделяне и дори достигна върха в класацията топ 40 на Vbox7.

„Недей да питаш” е по текст на Елена Брусарска. Музиката също е на Елена, в съавторство с хитмейкъра Jay Cee, който се е погрижил и за аранжимента на парчето. Режисьор и оператор на видеото е Павлин Иванов – Bashmotion.


Реализацията на видеото към „Недей да питаш“ отне на екипа ден и половина, а любезен домакин за невероятната атмосфера на снимките бе хотел Royal Spa – Велинград, обявен за SPA-хотел на годината.

За грима на Елена в клипа се погрижи талантливият Антон Узунов, а дрехите, с които тя е облечена, са на дизайнерката Ирина Червенкова. Продуцент на „Недей да питаш” е Елена Брусарска.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.