Искрящи очи, зашеметяваща усмивка, кадифен глас, неспокойни къдрици и страстна сила. Това е Манал Ел Фейтури- английската актриса, пристигнала у нас за кратко през 2012 г., за да снима главна женска роля във филм, а година по-късно тотално заменила Лондон със София.

Умението на Манал да смесва поп и рап с професионални танци пренасят екзотичната дива до авторско шоу в контекста на най-известните продукции от театрите на West End. В този стил, сега на ход е новата ѝ авторска песен, наречена “Glorious” – хит в хипнотизиращ ритъм и предизвикателен текст.

Първата версия на песента бе разработена от британски продуцент, който направи базовата структура в трап вариант“, разказва Манал. „Харесам този стил, но имайки предишен опит в музикален театър, предпочитам музиката да има различни нива и да бъде по-динамична. Затова се обадих на моят приятел Васко (Dexter OnDa Beat) и само няколко часа по-късно той ми изпрати песента, която чувате в момента. Васко ме познава много добре и беше преработил проекта така, че той стана отражение на моя стил. Влюбих се в аранжимента.“

Манал изпълнява парчето като мини мюзикъл и създава бурно забавление в няколко минути. И ако е вярно, че в днешно време музиката се слуша с очите, то със сигурност трудно бихме ги откъснали от видеото на „Glorious“.

Видеото продуцирах сама. Събрах екип от хора, с които, освен че съм работила по други проекти, считам за свои приятели. С такъв екип, заснемането беше супер забавно“, споделя Манал. „Никол Теа, моя много близка приятелка, дойде от Лондони ми помогна с хореографията, XO Boutique се заеха със стилистиката, а Валери Милев и екипа му заснеха и направиха самото видео. Чувствам се изключителна късметлийка, че имах възможност да направя дебютната си песен с този невероятен екип професионалисти.”Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *