Евтини самолетни билети

Gini, момичето с огнени коси и глас който развълнува хиляди зрители пред телевизионните екрани ще съживи всеки, който мечтае за лятото и слънчевите лъчи. Новият сингъл на финалистката от петия сезон на X Factor е песен, която проследява не само волното пътуване към свободата, но и завръщането от студените брегове на Норвегия към българската сцена.

„Alive“ е една песен, която е написана за да събуди свободата и лятната свежест във всеки един от нас. Благодарение на страхотен екип от хора, песента се превърна в един прекрасен, вдъхновяващ проект, който се надявам да прерасне и в един от летените хитове на 2018-а“, разказва Gini.

Песента е композирана съвместно с норвежкият музикален продуцент Ronny Janssen и от самата изпълнителка Gini/ Virginia Sabeva. Чрез екипна работа се достига до прекрасния текст, написан от норвежкия музикант/артист и текстописец JP Paulsen и Gini/ Virginia Sabeva. За микса и за мастъра на „Alive“ се е погрижил Константин Ангелов, който е един от виновниците за създаването още два сингъла на певицата.


Видеото на „Alive“ напомня не само, че истинската любов те кара да се чувстваш жив, но и отправя едно важно послание – когато срещнеш някого, никога не го оставяй да си тръгне. Винаги обръщай внимание на хората, с които живота те събира – обикновено има причина и трябва да вярваме в своята интуиция.

В историята двамата герои усещат силно привличане, дори само след един кратък сблъсък в парка, но въпреки това и двамата, решават да продължат по пътя си. Видеото разкрива каква би била другата гледна точка, ако те не бяха решили да си тръгнат.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.