Две години след впечатляващото си участие в Евровизия, един от най-обичаните участници в култовото шоу „Като две капки вода“ – Георги Симеонов-JJ, зарадва феновете си с нов музикален проект.

Песента „Fly“ финалистът написва дни, след като наложената изолация блокира целия свят. Веднага щом правителствените решения допускат отхлабване на мерките JJ се заема с редовните си фитнес занимания и докато загрява на пътеката, го връхлита музикално вдъхновение.

Талантливият певец не губи миг и записва песента на телефона си, докато все още е в кардио режим. Минути по-късно, още в съблекалнята, написва текста и до следобедните часове на същия ден песента вече е има демо вариант. С инструментала се заема неговият ученик Даниел Ширков, а седмица по-късно JJ влиза в студио за записи.


10 дни след това започва организацията на снимките за видеото. Спонтанно изпълнителят решава да смени тотално и визията си. Специално за видеореализацията на „Fly“ променя цвета на косата си и от гарвановочерна тя става руса. 

„Това е един от моментите, в които вдъхновението завихря енергията и така се появява „Fly“. Избрах заглавието, уповавайки се на нуждата на всеки един от нас да се откъсне от проблемите, загубата на вяра и надежда, породени от ситуацията, в която попаднахме всички ние. Бяхме много потиснати и обезверени и исках да покажа, че всеки може да полети и да не мисли за нищо. Ето защо текстът ни води високо, близо до звездите“, споделя Георги Симеонов.

Режисьор на клипа към песента „Fly“ е Николай Нанков, а зад камерата застава Николай Скерлев. Специалното място в клипа е отредено за Александра Петканова, която JJ открадва от съпруга ѝ. Историята не свършва дотук. Освен съпругата Георги Симеонов присвоява и мощния джип на Дани Петканов. Разбира се, всичко това е част от сценария, в който за първи път JJ влиза в роля и решава да не пее в самия клип.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *