Забавната, но скандална плажна действителност показват Flex и СкандаУ в актуалния проект на рапъра "Летни тайни". Съвсем откровено момчетата разказват какво се случва, когато се събудиш след тежка вечер в хотелска стая или как лудо може да купонясват три приятелки, докато са в едно легло.

Много бързо ритъмът на „Летни тайни“ набра скорост в социалните мрежи, благодарение на музиката на Pez Beats, мастерирана от признатия в занаята Бате Пешо. Провокативният текст е дело на СкандаУ, като момчетата се включват и като изпълнители в „Летни тайни“.


За видеото традиционно Flex работи с режисьора Радостин Събев – Шошо и в този случай рапърът също не изневерява на стила си. Клипът на „Летни тайни“ е сниман в Гърция, а заснемането се е превръща в истинска сензация за жителите и гостите на Кавала.

„Много публика събрахме по време на снимките“, споделя с усмивка Flex. „Успяхме да им осигурим истински екшън. Макар и да валеше дъжд, хората стояха и гледаха как се возя на тавана на колата. Според мен туристите ме мислеха за луд, а полицаите без малко да ме арестуват.“

Страхотната, парти атмосфера личи и от видеото на „Летни тайни“, разпространявано от Facing the Sun.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.