Да имаш класно по математика на следващия ден, а вместо да учиш за него, да седнеш и да напишеш текст на песен и то само за 2 часа! Това се случва, когато си Ева Пармакова и талантът ти тече във вените (Ева е внучка на златния оперен тенор Любомир Бодуров).

Ева привлича вниманието на двама от най-известните и утвърдени диджеи и продуценти – Фабрицио Паризи и Антони Рикев (WahTony), които следят развитието ѝ изкъсо още от X Factor, и след успешния ѝ дебют „Ти губиш“ решават да я привлекат като партньор в създаването на клубни хитове. Така се ражда и съвместната им колаборация.

Парчето се казва „Теll Me Right” и носи своя уникален поп и денс бийт, обещаващ отново да покори клубовете в Ибиса, Египет, Гърция, Ливан, Италия, България, Турция и др., както се случи и с предната супер успешна песен на Фабрицио и Тони – „Sunbeams”.


Във видеото към „Tell Me Right” виждаме Ева Пармакова в 6 различни образа, всеки от които по-интересен и привлекателен от предния. За сцените, в които Ева се бие „със самата себе си“, е използвана дубльорка.

Двете момичета се справят брилянтно, докато в един от кадрите Ева неволно удря дубльорката си в гърба. За щастие няма пострадали, сцената се получава ефектно и ще я видите много скоро.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.