NU/ANCE избраха корицата на първото си EP да бъде произведение на изкуството, по примера на техните ментори. Произведението на корицата е на модерен и млад артист - Стефан Илиев Иванов, а цялостният дизайн е изработен в Берлин от Деница Кочовска. Снимката на групата в албума е дело на фотожурналиста на годината за 2007 Александър Михайлов и Юри Стайков, Panic Studio. Концепцията отговаря на тяхното име и история и е родена още през 2014, когато бандата се сформира.

Песните в албума са общо 4, като една от тях е и видео сингълът „Falling Down“. По продукцията на песента и клипа към нея NU/ANCE за първи път работят с Ташо Колев и Ерсин Мустафов, а на 01 юни за първи път на обложката на 0.4, ще видим и логото на новия музикален лейбъл за алтернативна музика в България, който официално ще бъде представен след промоцията на EP-то на NU/ANCE.


На първи юни, в клуб Терминал 1, NU/ANCE ще представят първия си цялостен проект – краткосвирещ албум. На официалната промоция групата ще зарадват и с нов видео сингъл към една от песните в албума, както и за първи път ще може да бъде видяно, купено и чуто на живо тяхното EP със заглавие 0.4.

“Защото, когато е дългосвирещ албум, ще бъде 1.0”, отговарят от NU/ANCE на въпроса, защо краткосвирещият им запис носи това име.

Информация и новини около предстоящата промоция на албума на NU/ANCE можете да намерите на официалните им страници в социалните мрежи, които няколко дни бяха с бели лица и обещаваха нещо ново, а днес вече ги краси красивата корица.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.