Манал Ел Фейтури е със зашеметяваща визия, искряща усмивка, хипнотизиращи очи и страстни извивки. Пристига у нас през 2012 г., за да се снима в игрален филм, а години по-късно вече е сменила Лондон със София.

След успеха ѝ в „Код червено“ (реж. Валери Милев) прави бурно участие в X Factor България, и оттогава е в светлините на прожекторите.

Кариерата ѝ на артист в момента я довежда до нова главна роля във филма на Тодор Чапкънов „Royal Blossom“ (предназначен за чуждестранния пазар). Сюжетът увлекателно развива всекидневието на модерна принцеса, която мечтае да е обикновен човек.


Манал изпълнява ролята на Дейзи, най-добрата приятелка на кралската особа, но талантът ѝ се изявява и във водещата песен към филма с потенциал за романтичен, летен хит.

Песента е в стила на Disney и описва онова, за което си заслужава винаги да се пее: голямата, страстна, необятна любов. Самата аз вярвам в нея и смятам, че щом усещаш подобни чувства, имаш криле. Независимо дали си кралска особа, или обикновен човек- нищо не може да попречи на мечтите ти“, разказва Манал.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *