След номинацията за финалист на Независимите Музикални Награди 2019 г. (IMA) за сингъла на Crystal sound project – „My Lover’s Hands (feat. Aida Nosrat)“, установеният в Париж инди лейбъл enovae обявява нов сингъл, който ще излезе на 15 август.

Продуцентът и съосновател на лейбъла Виктор Бенев сътрудничи с тромбониста и създател на R&B ритми TromBobby (псевдоним на Божидар Василев, който наскоро издаде своя нов албум “Всичко е наред”, заедно с C-Mo).

Заедно те представят вокална творба, която следва една от основните линии в каталога на enovae – работата в колаборация. Песента има soul звучене, дължащо се на музикалните търсения на TromBobby, което деликатно се преобразява за момент в електроника, жанрът с най-много влияние върху композициите на Виктор Бенев, който тук е и автор и изпълнител на текста.


Историята, която песента разказва е лична и е свързана с майката на Виктор, която през 2014 си отива от този свят, в следствие на раково заболяване.

“Да преживееш агонията от загубата на близък твой човек е изключително силно емоционално преживяване, което завинаги остава в твоите сърце и мисли. Има известна връзка, която се създава между реалността и неизвестното, между спомените и настоящото. Различни въображаеми сценарии започват да се въртят в главата ти, свързани с това, какво би било, ако твоят близък човек бе все още тук”, споделя Виктор.

Сингълът се очаква да излезе официално във всички дигитални платформи на 15 август.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *