Добре познатият на музикалната сцена Dr. Feelgroove не спира да изненадва своите фенове, като представя две нови концептуални парчета – „Дивный сон“ и “Ain’t No Good”.

Зад тях стои успешната колаборация на Dr. Feelgroove с актрисата Лора Христова, която е автор на текстовете, и музиканта Владимир Митин, умело вплел тромпетния звук в електронното звучене.

Сингълът „Дивный сон“ е пример за тази перфектна колаборация от бийт, музика и вокал в стилова палитра от джаз, груув и хаус. Песента отразява музикалния ритъм на всяко обичащо сърце – вълшебен сън – мечта за живот в мир, хармония и любов.

Зад лириката стои единствената дама в триото – Лора Христова, която обогатява експеримента на звука с литературната плътност на руския език. 

Новаторският синтез от различни музикални стилове продължава и със сингъла „Ain’t No Good“. Това е песен за желанието, съмненията и страховете на една любов – страстна и нежна, разтваряща и обсебваща.

Dr. Feelgroove има зад гърба си редица успешни проекти, реализирани за българското радио и телевизия. Той е хедлайнер и на редица европейски фестивали.

Лора Христова завършва Академията за драматичен театър и кино в Санкт Петербург, специалност “актьорско майсторство”.

Българската музикална сцена познава добре и името на Владимир Митин, чийто виртуозни изпълнения на тромпет оставят трайна следа.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *