С всеки следващ видеоклип Йоанна Драгнева става все по-загадъчна и привлекателна. В последния ѝ съвместен проект с DJ Rossko - "Baby", певицата с лекота влиза в ролята на съвременна самодива.

Режисьор на клипа е Радостин Събев – Шошо, а видеото е заснето на красивия Хотнишки водопад, близо до Велико Търново. В клипа участват Стефания Кочева, позната от хитовите сериали „Столичани в повече“, „Отплата“, „Под прикритие“ и други, която е близка приятелка на Йоанна, както и самият DJ Rossko. В ролята на омагьосания младеж е Димитър Димитров – DJ Funkster.


Песента е глътка свеж въздух за почитателите на хубавата българска музика. Неин автор е Росен Стоев – DJ Rossko, който отново доказва, че професионализмът и добрият вкус все още имат място в музикалния бизнес. Той е отговорен за цялостния облик на Baby – от създаването на мелодията и аранжимента, до последния детайл. Текстът е на талантливата Катя Маринова, която с лекота е подредила думите, превръщайки Baby в мелодична и запомняща се песен.

Премиерата на живо на „Baby“ ще се състои на 15-и септември, когато Йоанна Драгнева за първи път ще изпълни песента пред публика, в рамките на SOFIA SPARK FESТ. Най-големият безплатен фестивал на София ще се проведе в Южния парк на 15, 16 и 17 септември, под мотото „Градът е на всички“, на който чаровната Йоанна Драгнева ще бъде водеща и ментор на пъстра фестивална програма.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.