Популярният DJ Dian Solo, познат като Дидо от Deep Zone разказа любопитни подробности около проекта „Нови версии на златни БГ хитове“. Идеята за проекта се заражда още в началото на диджейската му кариера, но е реализиран като част от успешната група Deep Zone Project.

Над 20 са златните български хитове, които до момента са „облечени“ в нов съвременен звук и заживяха нов живот по клубовете, в интернет, а и някои от тях, които имат и нови видеоклипове, се завъртяха и по телевизиите. Идеята на проекта е да се запознаят по-младите поколения с някои от най-култовите български класики, които може би ще чуят за първи път.

„Много се радваме, че оригиналните изпълнители харесаха проекта и приеха поканата да участват в него. Например в песента „Бягство“, освен новото изпяване на Боби и Заки (Авеню), в новия видеоклип има кадри и от стария клип. Наско от БТР също прие да участва в новата версия на „Спасение“. Благовест Аргиров участва в култовото лятно парче „И замирисва на море“. Всеки един от тези изпълнители заслужава неспиращи аплодисменти и респект от целия ни народ“, сподели в интервю DJ Dian Solo.


Съвсем скоро предстои и премиерата на новата авторска песен на Deep Zone Project, която носи провокативното заглавие „Маски долу“. В момента групата е на национално турне, заедно и с други техни колеги от музикалния бранш. Изпълнителите подготвят и още „Нови версии на златни БГ хитове“, които за момента пазят в тайна.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.