Димитър & Христо представиха заедно с приятели новия си коледен сингъл "Моя Коледа". Двамата финалисти от последния сезон на "Гласът на България" тръгват и на национално турне с Нешка Робева.

С най-новата си песен „Моя Коледа“ Димитър & Христо feat. Martinna & Кристиан Грънчаров, пожелават „Приказно нежна Коледа, пълна с любов…“

Музиката и аранжиментът на песента са на Димитър Атанасов, текстът – на Бистра Александрова. В звукозаписа на песента участват и Кристиан Грънчаров от „Гласът на България 2017“ и Мартина Иванова (Ice Cream), с която Димитър и Христо имат още една съвместна песен – „Миг от спомен“, с втора награда от „Бургас и морето 2017“.


След участието на дуета в спектакъла на Нешка Робева „Споменът за утре“, легендарният треньор и хореограф, включи Димитър & Христо с изпълнение на песни и в новия си спектакъл „Няма такова шоу“.

Проектът обединява таланта на танцьорите от „Нешънъл арт“ и възпитаничките на клуб по художествена гимнастика „Левски“. В уникалния спектакъл, в артистичен безпорядък, достигащ често да абсурден комизъм, се редуват музика, песни, танци с уреди и без уреди…

Всички са въодушевени от мисълта, че ще покажат най-хубавото, оттова, което умеят, защото са обединени от една кауза – да помогнат на клуба по художествена гимнастика „Левски“. Националното турне „Няма такова шоу“ стартира от 9 декември – Русе (Драматичен театър), 11 и 12 декември, София (НДК, Зала 1), 14 декември – Бургас (Зала „Младост“), 19 декември Варна (ДКС).
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.