Цяло лято Дичо ще прекара заедно със семейството си извън хаоса и суетата на столицата. Изпълнителят ще си открадне три месеца спокойствие, измежду музикалните си ангажименти, релаксирайки в каравана на къмпинг „Градина“, заедно с Карина и малката Ариел.

Дичо е „подготвил почвата“ за почивка още от май месец, когато специално е заформил зеленчукова градина до караваната, от която всеки момент очаква реколта. Любовта на певеца към природата и отдалечения от стреса на града небрежен лайфстайл, оживя в чисто нова песен.Това е „Одеяло“ на Стефан Данчев (Стефето) и Радослав Владимиров, където изпълнителят има специално участие.

Историята на новото парче започва, когато Стефето и Радослав се събират да си подрънкат и от хубавата мелодия и шлагерен текст се ражда песента „Одеяло“, която решават да запишат и в студио. По време на записите, саунд режисьорът Стойчо Иванов – Стинки споменава, че парчето му напомня за изпълненията и забавното настроение, което излъчва Дичо.


Момчетата решават да му звъннат и да го поканят като гост изпълнител. Дичо се отзовава и така се ражда „Одеяло“.

Стефето е част от музикална група DMS от Плевен. Професионалните му занимания са свързани с провеждане на търговски обучения и тийм билдинги. Радослав е актьор и изпълнител, възпитаник на НАТФИЗ. Играе на сцената на ямболския драматичен театър „Невена Коканова“ и Пловдивската опера.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *