Новият съвместен проект на Дичо и Теди Кацарова – песента „Бялата пътека“ е втората песен от заформилия се успешен тандем между двамата. След като преди шест месеца песента им „Остани“, заедно със София госпел хор, стана факт, Дичо и Теди отново сляха красивите си гласове в римейк на песен на легендарната група от 80-те години LZ.

В оригинал песента е по текст на Жива Кюлджиева и е композирана от Христофор Захариев, дългогодишен китарист на LZ, в чиято памет е песента.

Клипът към „Бялата пътека“ е заснет от Костадин Кръстев – Коко. В него, като половинка на Теди Кацарова, участие взима моделът Иван Георгиев – шампион на България от 2015 г. във фитнес категорията „Менс физик“. Партньорка на Дичо в клипа е френският модел Сабин Дарлет.


През лятото Дичо и Теди се включиха в проект „Младите хора – бъдещето на България – това сме ние“. Заедно с Руди, Дули, Муден и Кукушев те записаха песента „Агресия“, насочена срещу агресията в училищата.

Двамата все още не споделят дали има планиран и трети съвместен дует, но със сигурност отсега мечтаят за лятно турне из България през 2019 г.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.