"Спомен" е новата песен на Дичо и оперната певица Гергана Николаева, където поп музиката и класиката отново се срещат. Месец след като Гергана постави основите на Класическия Кросовър в България с албума си "Pop meets classic", Дичо написа музиката на новото дуетно парче.

Той споделя, че тази мелодия е вдъхновена от най-скъпото му същество – прекрасната дъщеричка Ариел, а оперният глас на Гергана допълва желанието му да достигне красотата на музиката по един необикновен и изключително вълнуващ начин. Богатите им тембри са подплатени с голяма музикалност и правят срещата на стиловете голямо удоволствие.


Младите музиканти Иван Йорданов – Чери (китара) и Алекс Лазаров (барабани) оставят следата на новото време, участвайки заедно с Дичо в аранжимента. Красивата мелодия в синхрон с романтичния текст на Румен Гайдев – Гаро, превръщат песента „Спомен“ в красива емоция.

Видеото с режисьор и оператор Кирил Кръстев можете да намерите в интернет пространството, а песента се превръща във все по-желана в ефира на българските радиа.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.