Тя е млада, секси и със завладяващ глас. Тя е Дияна Панчева-Diyah, а факт е вече нейното дебютно парче, озаглавено „#Лято“.

Според нея, по звучене то олицетворява именно тази свобода от задължения и време за собственото ни щастие. Смисълът на песента се върти около това да не мислим за нищо друго, освен за малките цветни неща, правещи светът ни по-усмихнат.

Автор на текста, музиката и аранжимента на песента е Преслав Бориславов-Presley. Тя е в актуалния за сезона „tropical pop” стил. Видеото е дело на усърдната работа на голям екип начело с режисьора Jeason Brad Lewis, като стайлингът е от Мирела Манчева и Дебора Колев.


„Музиката за мен е средство за изразяване на чувства, емоции, спомени и т.н. и чрез нея мога да се откъсна от реалността и да отида където си пожелая. Понякога имам чувството, че дадена песен е създадена точно за моята ситуация, защото именно това за мен е целта на музиката, артистът да успее да предаде емоция на слушателите и те да се припознаят в това, което чуват“, споделя Diyah.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.