След грандиозните успешни концерти в зала 1 на НДК и спортната зала във Варна Деси Добрева не спира и за миг да работи. В момента е на турне в Щатите (до 29 октомври), а ѝ предстои и национално концертно турне в над 30 български града.

Сега излиза поредният ѝ сингъл – „ДОС“ базиран отново на народна песен, която под съвременния аранжимент на Явор Русинов има реални шансове да се превърне в съвременен етно хит и да превземе българските радио станции и клубове и най-вече сърцата на нейните почитатели.

Към песента е заснет и официален видео клип, в който по идея на режисьора Кирил Киров – Кико, Деси Добрева се въплъти в амфибия, тъй като клипът е заснет изцяло във вода.


Деси Добрева

А малко повече от месец след края на американското си турне, Деси ще излезе пред почитателите си в Sofia Live Club.

“Обичам уюта на малките концертни зали заради емоционалната връзка, която се изгражда от близостта с публиката”, казва Деси.

Професионализма, вниманието към детайла, емоцията, себераздаването правят концертите на Деси незабравими за публиката. Като добавим към това и прекрасните таланти, с които Деси работи, очаквайте едно истинско избухване на сцената на Sofia Live Club.

Можете да се насладите на живите изпълнения на емблематични песни като “Лудо Младо”, “Катерино, моме”, “Джоре дос”, “Девойко, мари, хубава”, “Море сокол пие” и още, и още…

При Деси винаги има “и още, и още” – кипяща от енергия, тя не спира да твори!

На 8 декември в Sofia Live Club почитателите ѝ ще чуят и ще видят много нови неща от Деси, но да не разкриваме всички изненади. Само ще повдигнем завесата, че до тогава ще видят нов видео клип към нова песен, която е сингъл към нов албум.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.