Песента „Ела“ е съвместна работа на Деси Добрева и Явор Русинов, работил със световни звезди като Курт Хауенщайн, Supermax, Булгаро, Vox, Шака Кан, Фалко, Део, Boney M., Арно Рауниг, Хосе Фелисиано, Хорст Кмела и много други.

Преди две години отново двамата направиха хита „Дос“, който покори не само радиостанциите в България, но и надхвърли пределите на родината по радиомаршрута от Северна Македония през Словения до немското ARD.

Автор на текста към песента „Ела“ е Невена Русинова, която също е работила с Деси Добрева преди това. Неин е текстът на парчето „Тази нощ”, която беше една от най-предпочитаните песни на лятото на 2017 г.


Режисьор на видеото към „Ела“ е Георги Марков – един от водещите режисьори на музикални клипове у нас, познат на широката публика от детска възраст като Фори от „Васко да Гама от село Рупча“.

В последните години Деси Добрева се утвърди като един от водещите изпълнители на България, който с лекота пълни най-големите концертни зали в големите градове на страната.

Деси изпя и песента „Гиздава“, написана специално за филма, който откри и обра овациите на последната Кинопанорама – „Засукан свят“ с режисьор Мариус Куркински, екранизация по едноименния разказ от сборника „Диви разкази“ на големия български писател Николай Хайтов.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *