Звездната 4D формация на Део, Лео, Рафи и Играта излиза с нов летен хит „Даваме повече“, за да направи лятото още по-яко и горещо. Звездната четворка направи записа буквално преди дни и предвещава голям успех и забавление на макс. Този път обаче формацията има ново, свежо попълнение. Тя е на 10 години и се казва Девора.

„Даваме повече“ е по текст на Део и известния в реденето и създаването на хитове Борислав Димитров – Бобо. Музиката също е творение на Бобо, а аранжиментът – на Борислав Миланов и Димитър Асенов.

За нетърпеливите добрата новина е, че 4D формацията пуска веднага и видеото към песента. Естествено, то е доста купонджийско в запазения стил на Део, Лео, Рафи и Играта. В него участват колоритните танцьори от Skywalkers, както и талантливи любители спортисти.


„Идеята на видеоклипа е не просто да сътворим летен хит, но и да провокираме младите да спортуват повече“, споделя режисьорът Радостин Събев-Шошо, „Sky Brothers“.

„Даваме повече“ ще зареди лято 2016 с много енергия и настроение. Четиримата изпълнители вече стягат багажа и за лятното си турне, което ще се случи в началото на месец август в няколко морски града.

Групата ще пее на централни локации в градовете. Купонът започва във Варна на 5 август, в Несебър – на 6 август, в Бургас – 7 август, в Созопол – 8 август, в Приморско – 9 август и ще завърши в Царево на 10 август.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *