Deep Zone Project продължават да възраждат някои от най-емблематичните български песни като ги модернизират със съвременен звук и аранжимент, запазвайки оригиналността и посланието на вечните ни песни.

В разгара на лятото подаръка за меломаните е тяхната денс версия на „Облаче ле бяло“. Песента е известна и като своеобразен химн на българите в емиграция.

Deep Zone стартираха проекта „Нови Версии на Златни БГ Песни“ още преди 12 години и досега групата е възродила над 25 емблематични родни песни. Основната идея е да се осъвременят вечните БГ класики, като по този начин те да влязат отново в ротация в клубовете и дискотеките.

Някои от по-младите поколения чуват тези песни за първи път в новите им варианти (после откриват и оригиналите) и така се запознават с едно много ценно музикално наследство, което са ни оставили куп български изпълнители, музиканти, композитори, текстописци и продуценти. В някои от ремиксите участват и оригиналните изпълнители и се получава нещо като музикален мост във времето.

Deep Zone Project съвсем скоро ще пуснат подобен проект, но със световни класики. Той е озаглавен „Music Legends – Remixed“ и в него ще присъстват модерни клубни версии на Майкъл Джексън, Роби Уилямс, AC/DC, Guns’n Roses и много други. Първата песен от този проект е вече факт и това е класиката на Крис Айзък – „Wicked Game“.

Групата продължава да издава и авторски произведения, като много скоро ще излезе и написания от тях Официален Химн на Световното Първенство по Художествена Гимнастика 2018 – „Златните Момичета“ (Golden Girls). Първенството ще се проведе в София (Арена Армеец) от 10 до 16 септември.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *