Deep Zone избухват с нов летен хит, озаглавен „Магнит". Дългоочакваната нова песен на хитмейкърите ще ви зареди с ударна доза лятно настроение и ритъм. Музиката и аранжиментът са на DJ Dian Solo и Нелина, а текстът - на Теодора Цончева. Като специален подарък към феновете си Deep Zone пускат песента за безплатен даунлоуд.

Морското и слънчево видео към песента е дело на режисьора Шошо (Sky Brothers). Красивите природни гледки са заснети на бреговете на българското Черноморие и на екзотичен гръцки остров. Те се редуват със секси имиджови кадри на Нелина и една гореща лятна любовна история, изпълнена с флирт и много настроение.

Във видеото е заснета и ефектната лазерна арфа на Deep Zone, на която свирят DJ Dian Solo и другият нов член на групата – Светлин Къслев.


Ден преди представянето на песента в България, Deep Zone се завърнаха от гр. Кьолн в Германия, където участваха в популярното клубно BG Cup Party. Поради предварително поетия ангажимент там не успяха да присъстват на Годишните музикални награди на БГ радио, но пък за сметка на това продължават със съвместното турне, което заради големия интерес ще премине през някои от топ клубовете в България това лято. 
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.