30 от най-популярните музиканти и изпълнители, от всички 28 страни членки на ЕС възпяха приятелството в специално издание на емблематичната песен на Queen "Friends Will Be Friends".

Всеки един от артистите влиза в проекта след лично одобрение от Брайън Мей, а песента е насочена към младите хора и идеята, че именно те, всички заедно, определят бъдещето на Европа.

От България в селекцията бяха включени Ева-Мария, Дани Димитров и Дидо от Deep Zone Project. Групата с голямо вълнение сподели новината в социалните мрежи:

За нас е голяма чест, че DEEP ZONE Project бяхме избрани да представляваме България в култовата обща песен „Friends Will Be Friends“, заедно с 30 други интернационални артисти от всичките 28 страни членки на Европейския Съюз. Наистина, уникален международен проект, одобрен лично китариста на Queen – Brian May.“

Химнът на приятелството е записан в 28 различни музикални студия, поотделно от всеки един от изпълнителите. Финалната версия вече се разпространява с #vote4friendship и послание свързано с това, че Европа е най-силна, когато е обединена в цялото си разнообразие, а омразата и раздялата не са отговори, а заплахи. Европа дава своя вот за приятелството!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *