Deep Zone Project получиха престижна номинация в конкурса на авторитетната американска платформа "Filmfreeway /Hollywood Songwriting Contest". Една от най-популярните родни музикални групи бе отличена в категория „поп музика“ за своята песен "Please Don’t Go".

Парчето е официален финалист в международния конкурс и е избрана измежду стотици кандидати от цял свят. Специално интернационално жури от продуценти и композитори селектира предложенията и дава шанс само на професионално изпипаните, отговарящи на последните международни тенденции записи.

Автор на музиката, текста и аранжимента на „Please Don’t Go“ е трикратният носител на титлата „Best DJ – Bulgaria“ – Dian Solo. Създателят на Deep Zone Project e и един от най-успешните продуценти и ремиксатори на Балканите, с над 20 хита, достигнали номер 1 в различни музикални класации.


Чувствените вокали в номинирания проект са резултат на невероятните гласови възможности и сценичен чар на певицата на групата – Ева-Мария, а китарите са дело на Danny Dimitroff, който е и талисманът на Deep Zone.

Интересен факт е, че в същия конкурс, почетният китарист на групата – Любомир Савов (бащата на Дидо), също получи няколко номинации с негови авторски произведения. Възможно е някои от тях да бъдат включени в холивудски филмови продукции.

Въпреки безспорния успех Deep Zone споделят, че „Please Don’t Go“ няма да се разпространява по родните радиостанции и телевизии, тъй като е направена предимно за реализация в чужбина. Музикален бонус получават само почитателите на групата, които може да чуят проекта в официалния канал на Deep Zone Project в YouTube.

Малка тайна е, че в канала на групата, освен последния успешен хит „Българка“, Deep Zone скоро ще пуснат още няколко нови композиции, а в началото на есента и следващия си официален сингъл.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *