След като проектът им „Българка“ излезе дори извън пределите на България, Deep Zone Project отново стрелят в целта на мишената за хитове.

„Ти къде си“ е заглавието на новата им песен, продължаваща мелодичния денс стил и емблематично звучене, с които групата е популярна и разпознаваема. Този път Дидо, Дани и Ева Мария работят и по английска версия на песента („Diving“), предназначена за разпространение в чужбина. 


Парчето излиза дни преди мини европейското турне на Deep Zone Project, по време на което ще се случи и официалното представяне на „Ти къде си“. Международният тур на Дидо, Дани и Ева ще премине през Хайделберг (01 ноември 2019 г.) и Лондон (08 ноември 2019 г.), като старта ще бъде в Мюнхен, на 31 октомври, точно в нощта на Хелоуин, на тематично, зловещо парти.

Но не това е най-ужасяващото преживяване, случило се в групата за последния месец. По идея Bashmotion, режисьорът на видеото, на снимачната площадка трябва да присъства змия. Нестандартният участник би трябвало да се появи контролирано върху диджейския пулт на Диан Соло и китарата на Дани Димитров.

Олицетворението на греха обаче решава да изпълзи много по-рано и ненадейно, но достойнo излиза от чантата за пренасяне, заемайки място на таблото на автомобила, по време на движение. Случката почти докарва до припадък Ева Мария, която (иначе смело момиче) споделя кратко и ясно за инцидента: „Змията не е сред най-любимите ми животни“

Deep Zone Project

Социалните мрежи на групата вече загряват и от предполагаемия отговор на една енигма. Във видеото на „Ти къде си“ Deep Zone Project  залагат загадка и очакват феновете да я разплетат. Самите музиканти обещават да вдигнат завесата към края на месеца и да поставят точка на дилемата.

Много скоро Deep Zone почитателите може да очакват и излизане на нов албум, в който ще присъства предимно чисто нова продукция на групата.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *