След една година творческа почивка бившата вокалистка на Ice Cream Елена Брусарска се завръща с първи самостоятелен проект. Дебютното солово парче на изпълнителката - „Недей да питаш”, ще направи ексклузивна премиера във VBox7 на 27-ми май, точно в 20:00 часа.

Вече няколко седмици Елена държи в напрежение феновете си в социалните мрежи, като само леко загатва за предстоящото си завръщане на музикалната сцена.

“Песента е със сантиментална стойност за мен, първо защото е дебютна и вложих много чувства и емоция и второ, защото съм изляла цялата си душа в нея”, разказва Елена. „Текстът е изповед с послание за нещата, преживени както в моя, така и в живота на много други хора. Сигурна съм, че всеки ще намери част от себе си в него.“


„Недей да питаш” е по текст на Елена Брусарска. Музиката също е на Елена, в съавторство с хитмейкъра Jay Cee, който се е погрижил и за аранжимента на парчето. Режисьор на видеото е Павлин Иванов – Bashmotion. Продуцент на „Недей да питаш” е Елена Брусарска.

Премиерата на „Недей да питаш” е на 27.05.2016, петък, в 20:00 в канала на Facing The Sun във Vbox7, а от 28-ми ще е и в ефира на родните музикални медии.

Снимки: Радослав Делийчев и Костадин Кръстев-Коко

Elena-Brusarska-promo-vizia
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.