Изпълнителката на най-слушаната българска песен в ефир за 2016 г. „К‘во не чу“ отново приковава вниманието, този път с новия си проект „Родена такава“, чиято премиера онлайн и в ефир е днес, 10 март.

Песента е експлозивна комбинация от трап, рага и денсхол бийтове и носи не само енергията, а и креативността на самата Dara. Тя е съавтор на музиката заедно с Pavell и Николай “X” Николов, които стоят и зад успеха на предишния ѝ сингъл.

Текстът на парчето е дело на двамата хитмейкъри и дуетната половинка на Pavell – Venci Venc’. За саунд дизайна продуцентите на Dara от Вирджиния Рекърдс за пореден път са се доверили на шведския музикален продуцент Ollipop.


Екип, начело с режисьора Люси Иларионов, хореографа и сценарист Милен Данков и оператора Георги Марков, е заснел видео, в което Dara е по-впечатляваща от всякога. Тя е преодоляла страха си от височини, за да бъде издигната с въжета до 5 метра над земята като истинска екшън героиня. За „полета“ са ѝ помогнали професионалните акробати и каскадьори от трупа „Ковачеви“.

Младата поп сензация демонстрира както неподражаемите си танцови умения, така и таланта си на хореограф – движенията, които изпълнява заедно с танцьорите от Studio 121 в хореографията на припева, са от нейни импровизации, адаптирани за клипа от Милен Данков.

Снимки: Вирджиния Рекърдс
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.