Суперуспешният музикален продуцент Monoir избира DARA за новия си проект, а най-големият румънски лейбъл Cat Music го пуска за международно разпространение. Премиерата на сингъла “Мy Time” и лирик видеото към него е днес, 29.08, в 18:00 часа, в официалния YouTube канал на Cat Music.

Срещата между Dara и Monoir може да сравни с возене на скоростно влакче в увеселителен парк. Още с качването знаеш, че преживяването ще си струва. Monoir бързо решава, че Dara е един от най-талантливите и перспективни артисти, които е срещал, а Dara знае, че работата с Monoir е истинска привилегия.

„Да работиш с Dara е страхотна случка. Тя е най-необикновеният човек, който познавам – чиста енергия и вдъхновение. Може би затова парчето ни се получи толкова раздвижено. Dara е изумителен артист и аз силно вярвам в нея и нейното бъдеще”, казва Monoir.


„Мечтая да изляза на още по-голяма сцена и да работя с професионалисти от цял свят. Лека-полека тази врата започва да се отваря за мен и съм благодарна на екипа си, който ежедневно работи в тази посока – да ми сбъдва мечтите“, не пропуска да добави Dara.

Музиката и текстът на „Мy Time” са създадени в съавторство между двамата артисти, а аранжиментът е на Monoir. Кадрите за лирик видеото са заснети на Витоша, а премиерата е на 29 август в 18.00 часа, в You Tube канала на Cat Music.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.