Искрен Тончев – Искрата е автор на музиката, а Дара Екимова написва текста на новата си лятна песен „Sagapao“, в която пее на гръцки и английски. За гръцкия припев, младата певица се обръща към утвърдената авторка на музикални текстове Дони Чачова.

„Исках да експериментирам с език, който е различен от испански. Със „Sagapao“ показвам, че гръцкият език може съвсем естествено да се впише в поп и денс музиката“, споделя Дара.

В хода на работата по „Sagapao“ Дара Екимова решава да покани Искрата да се включи в песента. Хитовият изпълнител с охота приема поканата и сам написва текста на своята част. Само няколко дни по-късно Дара Екимова и Искрен Тончев – Искрата се отправят към екзотична дестинация край Варна, където вече ги очакват Павлин Иванов – Bashmotion и неговият екип.


Две локации, два снимачни дни, буйни огньове и морски вълни са естествен декор на видеото към песента „Sagapao“. Прогнозата за проливни дъждове, едва не проваля снимките, но в краяна сметка, докато в Морската столица се изсипва разхлаждащ летен дъжд, над снимачната площадка, в близост до Варна, грее жарко слънце.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *