Дамян Попов представи видеото към най-новата си песен - “Не вдигай”. Още първите кадри, които поп изпълнителят сподели в социалната мрежа заинтригуваха меломаните и провокираха техният интерес.

Всички те могат да видят и видеото, което е доста мащабно. Кадрите бяха реализирани в киноцентъра в Бояна и в околностите на София.

“Благодаря на целия екип, с който работихме по “Не вдигай” и на режисьора Bashmotion, който се постара идеите ми да получат най-добрата видеореализация. За това видео ни вдъхнови историята от касовия филм “Бони и Клайд”, надявам се, че ще ви хареса”, сподели Дамян Попов.


Песента разкрива едно ново и различно лице на изпълнителя, както и нов творчески поглед, вдъхновени от негови лични преживявания.

“Рядко пея неща, които наистина съм преживял и чувствам, така че за мен тази песен е много емоционална”, казва Дамян Попов.

Той вярва, че с тази песен ще успее да докосне и публиката и тя ще се превърне в хит. Специална роля във видеото е поверена на “Мис София” – Бетина Велкова.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.