Тя е талантлива, красива и усмихната, а зад артистичния псевдоним DALLIA стой Десислава Николова от София.

Меломаните вероятно я разпознаят от появата ѝ в последния сезон на музикалното предаване „Гласът на България“. Там тя не успява да стигне до големите концерти, но печели симпатиите на зрителите и публиката.

Така младата изпълнителка се амбицира още повече, за да продължи смело музикалния си път и с това участие поставя началото на самостоятелната си кариера.


Дебютната ѝ песен е много динамична и в унисон с настъпващия летен сезон. Мелодията и текстът са дело на Димитър Лефтеров – Mitko Beats, с когото вече работят и по следващ проект.

Видеоклипът е заснет в София, малко преди обявяването на извънредното положение в страната, което не е наложило спазването на специални мерки за безопасност на снимачната площадка.

Режисьор е Иван Димитров – Torex, който ни показва изпълнителката в по-разчупена светлина, от всъщност скромната ѝ персона. Видеото излъчва много настроение, за което допринасят и танците, в които си партнира с двама страхотни професионалисти.

„Някой като теб“ носи послание, което ни казва да не се отказваме пред трудностите, зад които се крие успехът, а напротив, да ги превръщаме в стимул и вдъхновение за нови възможности“, споделя DALLIA.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *