„Да не сме сами“ е заглавието на новата песен на Славин Славчев. Музиката е дело на Иван Христов, автор на текста е Славин Славчев. Песента е записана от Иван Христов – синтезатор, Ивайло Звездомиров – бас китара, Ангел Дюлгеров – китара, Теодор Янков – барабани, Иван Бороджиев – саксофон, Станислава Христова и Мариела Петрова – бек вокали. Продуценти и аранжимент – Vintage Music Box – Иван Христов, Ясен Велчев, Ивайло Звездомиров, Теодор Янков.

В епохата на виртуална реалност и online живот ни става все по-трудно да общуваме. Заключени в страховете на егото си, сами оставяме щастието да мине покрай нас. „Да не сме сами“ е призив да си спомним кое е истински важно. И да го ценим. Да ценим времето си, защото е неопределено и да го подарим на тези, които обичаме. Да ценим любовта, защото е рядкост и да я показваме, без страх. Да живеем тук и сега, защото животът сам по себе си е щастие.

Славин Славчев

Звукозаписът е направен на многопистов магнетофон, изключително рядка и трудно достъпна система за звукозапис, която не позволява монтажи. Музикантите, работещи по този метод, трябва да запишат песента отначало до край. Видеото на песента засяга темата за женската смъртност по време на раждане. Според Световната Здравна Организация на всеки две минути една жена умира по време на раждане.

Видеото разказва историята в сюрреалистичен пейзаж, с характер на късометражно кино. В главните роли са Славин Славчев и актрисата Анелия Мангърова. Видеото е реализирано от екипа: Диди Енакиева – сценарий и режисура, Кирил Илиев и Йордан Михайлов – оператори, Димитър Андреев (Lalri) – монтаж.

Славин Славчев е победител в X Factor, сезон 2014, и победител в шестия сезон на „Като две капки вода“. От малък се занимава с музика, основал е и е бил фронтмен на няколко различни рок групи. След победата си в музикалното реалити започва да се занимава с музика професионално и представя на българската публика няколко сингъла.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *