Рокаджиите от D2 и рапърът 100 Kila направиха ефектна премиера на съвместното си парче „Диви и щастливи“. Парчето е част от саундтрака към едноименния филма с участието на Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, Александър Сано, Дария Симеонова и международната звезда Базил Айденбенц, който зрителите ще гледат от 29 ноември във всички кина в страната.

Музикалните фенове вече могат да видят експлозивното видео в официалния YouTube канал на 100 Kila, както и в профилите в социалните мрежи на изпълнителите.

Сингълът е с препратки към осемдесетарския синт-поп и „олд-скул“ хип-хоп, което през последните години се налага като тенденция в музиката, киното, дрехите, дори ежедневието на хората. Клипът към песента включва кадри от филма „Диви и щастливи“, както и близки сцени с музикантите, които стоят върху стари автомобили в пламъци.


„Музиката е неизменна част от един филм, тя е похлупакът на добрата история. В „Диви и щастливи” има много скрити послания. Голяма част от тях са в музиката. Това е за хора, които могат да видят нещо повече от основната история, ако гледат и слушат внимателно”, казва режисьорът на филма Мартин Макариев.

Именно той се обръща първо към Димитър Кърнев от D2, за да запишат парче към новата романтична екшън комедия, след което всички са единодушни, че 100 Kila е най-подходящият артист за съвместния сингъл.

Сингълът „Диви и щастливи” е по музика на Димитър Кърнев и Александър Обретенов, а текстът е на D2 и 100 Kila. Режисьор на видеото е Мартин Макариев, оператор Андрей Андреев и монтажист Никола Миленов.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *