Новият сингъл на Мария Илиева „Contigo“ направи своята онлайн премиера в личния YouTube канал на певицата. Песента отново е на испански език и следва лятната латино вълна, с която Мария предизвика фурор миналата година с „Fuego”.

„Contigo“ е второто партньорство между Мария Илиева и румънския екип на Global Records. Автор на песента е Viky Red, който е автор и на тазгодишната румънска песен за Евровизия, а през годините е работил с международни звезди като Morandi и Александра Стан.

„Продуцентите от Global Records се свързаха с мен с предложение за продължаване на партньорството ни още преди пандемията”, споделя Мария. „Наложи се нещата да се забавят във времето, но това ни даде възможност да прецизираме песента и тя да се случи по най-добрия начин. В процеса на работа имахме лични разговори с Viky Red, това беше важно за мен, за да мога да представя продукт, в който наистина вярвам. Той е много интересен музикант, който има смелостта да твори без да се ограничава само в един стил.”


Аудиото на „Contigo“ е вече достъпно във всички онлайн стрийминг платформи, както и по радиата. Съвсем скоро предстои заснемане на видеоклип, както и запис на българска версия на песента.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *