Евтини самолетни билети

Чуваме ли как пеят птиците в градината, как капките тракат по покрива, как пчелите навън жужат, чуваме ли ритъма на Земята? Със сигурност децата от детската вокална група „Мики Маус” го правят, защото в новата си песен „Ритъмът на Земята” пеят в хармония с мелодията на природата.

Точната пулсация на песента е подсилена и от включването на красивата Йоанна Драгнева, която освен „поп и джаз пеене” е завършила и „ударни инструменти”. Певицата е щастлива, че е получила покана от основателя и ръководителя на групата Вяра Пантелеева да се включи в заснемането на „Ритъмът на Земята”.

Всички те посвещават тази специална песен както на празника на детето 1 юни, така и на световния ден на околната среда – 5 юни.


„Ритъмът на Земята” е по текст на Теодора Попова-Лазарова, музика и аранжимент – Петър Рангелов, а режисьор на пъстрото и усмихнато видео е Любо Цанков. Главните герои са децата, дърветата и ритъмът на „клавес” – ударен музикален инструмент, с които всяко дете може да пресъздаде музиката на сърцето си.

Лъчезарните Мики Маусчета, усмивката на Йоанна Драгнева и професионалният ѝ подход очароват и правят песента „Ритъмът на Земята” подходяща за всеки празник. А посланието ѝ – да се вслушваме по-добре в гласа на природата – остава да пулсира. Дано да го чуем.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.