Chaz’n’Byanka представиха петата си обща песен. Модерно и радиофонично, така накратко може да бъде описано новото парче на Любомир Боянов (Chaz) и Василина Бянкова (Byanka) – „Друг“.

Музиката и аранжиментът отново са дело на двамата музикантите, които стоят зад проекта. Текстът е на Любомир Боянов, а с беквокали в песента се включва и Славин Славчев.

Постарахме се да направим възможно най-добрия звук, като се доверихме на Димитър Ганчев за смесването и записа на вокалите. Той работи с може би най-големите артисти в България като Мария Илиева, Любо, Графа, Криско и много други“, сподели Chaz пред © Меломан.бг.

„Друг“ е мастериран в Ню Йорк от продуцента Дейв Къч, един от най-добрите световни експерти в тази област, работил с имена като Джей Зи, Бионсе, Дуа Липа, Пинк и други.

„Дейв е носител на множество награди Grammy и сме супер щастливи, че успя да придаде толкова много към последния блясък на парчето“, разказа Любомир Боянов.

Проектът Chaz’n’Byanka дебютира преди малко повече от година. Пътища на Любомир и Василина съвсем случайно се пресичат и решават да обединят усилията си в създаването на нова музика в стиловете RnB/Soul/Pop/Dance.

И двамата имат дузина музикални проекти зад гърба си, но признават, че до този момент не са успявали да създадат по-добра колаборация.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *