След успеха на общата си песен „Сладките ѝ устни“ Лео и Моисей отново се хвърлят в горещите, плажни емоции, но този път с Играта. Тримата заформиха супер свежа песен, която се казва “Bye, Bye”.

„Bye, bye казваме на лошото време, на всички начумерени фейсове, на всички бивши… Хубаво е да се започне лятото начисто… Опитваме се да внесем усмивка и настроение и мислим, че сме го предали достатъчно добре“, сподели Играта в ефира на БНТ.

За видеото на парчето Лео, Играта и Моисей работят по изпитаната формула на успеха с Радостин Събев-Шошо, с когото прекараха два фантастични дни на някои от най-красивите места в Гърция. За целта на продукцията бяха наети две луксозни къщи край морето, а горещите страсти се нажежават до червено от трите красиви момичета, които разхождат знойни тела пред камера.

Текстът на „Bye, Bye“ е дело изцяло на Ивайло Иванов-Играта, а аранжиментът отново е поверен на човека, който стои зад всеки техен хит – Бате Пешо.

„Всъщност парчето не е за сбогуване, а точно обратното. Пее се „Не съм от тия дето казват „Bye, Bye“, т.е. продължаваме си в нашата линия, на момчета, който не свалят момичета за една вечер“, с усмивка обяснява Играта.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *