Ицо Хазарта изненада феновете си, като се завърна с нова песен. 16 години след излизането на музикалната сцена на тоталния хит „3в1“, изпълнителят и NESCAFÉ® 3in1 отново обединяват усилия - този път, за да се изправят срещу предразсъдъците. Парчето носи името "Браво" и е вторият солов сингъл за рапъра от Ъпсурт, след като през 2014 г. излезе хитовото "Хип-Хоп".

Автор на текста е Хазарта, а музиката и аранжимента са на Бат Венци от Ъпсурт. Според феновете Ицо отново е останал верен на стила си и показва какво е истински рап.

„Браво, браво, браво, господине. Хубаво ли ти е? А дано ти мине“, гласи част от хапливия припев на песента. Във видеото момичета със значително количество силикон в устните си държат табели с надпис „Дишаме отровен рап“, както и „Рап за децата ни“ и „Ниски цени на рапа“.


В клипа Ицо Хазарта влиза в ролята на рокер, който показва колко е важно да опознаем хората преди да ги съдим. Видеото изненадва с неочакван развой на събитията, така че гледайте докрай! Рокер, който всъщност е рапър и рапър, който всъщност е Учителят – видеото ви приканва да не бързате да съдите преди да опознаете някого.

Чрез съвместния си проект NESCAFÉ® 3in1 и хип-хоп звездата демонстрират колко е важно хората да се опознаят, преди да си слагат етикети. Ицо и NESCAFÉ® 3in1 отправят към всеки един ясно послание: #ChatBeforeYouJudge (Опознай, преди да съдиш!). Режисьор на клипа е Валери Милев, който е работил и по редица други музикални проекти заедно с Ицо Хазарта и Ъпсурт.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *