Футуристична работилница, двама млади учени и едно красиво „изобретение“- новата песен на Боби Ваклинов и VenZy ни пренася в свят изкушаващ, но силно мрачен, в своята реалност.

Боби и VenZy правят съвременен прочит на легендите за самодивите. Разказвани от нашите баби и дядовци, историите за тези красиви, но опасно коварни жени, не спират да изплуват от миналото. Песента „Самодива“, която отговаря на всички критерии за съвременно и модерно звучащо парче, поставя по причудлив начин темата за търсенето на идеалнатата половинка – ако не можеш да я откриеш, по-добре я изобрети!

Във видеото двамата изпълнители надникват в бъдещето, а действието се развива в загадъчна работилница. Сглобяването на андроид от женски пол, който, освен че изглежда съблазнително, може да изпитва чувства и дори да се влюбва, е възможно.

Атмосферата е мрачна: “кибер“ – пъстра смесица от ретро елементи и нови технологии, подходящ терен за създаване самодивата на бъдещето. Сюжетът ни среща със смахнатия учен (Боби) и неговия „чирак“ (VenZy), които работят усърдно върху общ проект – Самодивата. За нея Боби пее:

Тя е светица, в грях облечена,
Тя е лъжа като истина изречена!
Тя е илюзия, измама зрителна,
Паник атака е и успокоително!“

Музиката и аранжиментът на „Самодива“ са дело на Mitko Beats, а текстът е на самите изпълнители. Режисьор на ефектното видео е Павел Симеонов – Shutterflow.

В ролята на самодивата от бъдещето пък се превъплъщава Ивомила Петкова – победителката от първия сезон на шоуто на дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз – InstaQueen.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *