Не за битки за власт, а за битки със себе си, не за шампиони по красноречие, а за шампиони на риска, не за скъпи красавици, а за момичета с красиви пориви, не за звезди за един ден, а за звездите в небето и не за битови амбиции, а за нещо „безгранично и широко“… За това говори „Небостъргачи“ – новият сингъл на рок група Nana & The Gang.

„Небостъргачи“ е новият сингъл от предстоящия дебютен албум на бандата Nana & The Gang и възпява любовта към риска, към борбата да надмогнеш себе си и да се издигнеш над ограниченията на познатия битовизъм. От една страна философски, от друга спорещо със съвременния „лесен“ живот, парчето е послание за подмладяване на човешкия дух.

Nana & The Gang


Неспирното търсене и любопитство към живота, преодоляване на страха от необятното и порастването от стандартните низини до обогатяващите душата висини, са част от истините на парчето. Или посланието накратко е: „Ей, хора, погледнете нагоре, към небето, не се страхувайте да се катерите нагоре сами, рискувайте и постигайте“! В днешно време на рутина, изобилие от улеснения за човека и мигновена и достъпна слава, е необходимо поне кратко време, в което да си припомним малко и за духа.

Неслучайно във видеото на „Небостъргачи“ са заснети млади хора, любители на екстремния начин на живот, които чрез риска и трудността, печелят върхове, в преносния и буквалния смисъл. Сред тях са шампионката по катерене Вержиния Андреева и нееднократният носител на награди и участник в няколко холивудски продукции като каскадьор – Емилиян Колевски. Малко след заснемането на „Небостъргачи“, Вержиния спечели републиканска титла по катерене при жените за 2018-та година.



Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.