Евтини самолетни билети

Вирджиния Рекърдс с подкрепата на радио и телевизия Сити, представя новото издание на компилацията - „BG хитове до скъсване, Vol. 2“!

В новата колекция са събрани 15 от най-големите хитове в българската музика от супер актуални изпълнители като Pavell & Venci Venc’, Михаела Маринова, братята Пламен и Иво, Жана Бергендорф, Славин Славчев, Невена Пейкова и Стивън Ачикор, Моисей, Атанас Колев, Кристо, Ана Мария и Богомил.

Колекцията излиза за първи път и в дигитална версия с достъп до всички легални дигитални платформи – iTunes, GooglePlay, Spotify и Deezer.


През последните две години възходът на българската поп, денс и хип–хоп музика продължи ударно нагоре! Родните песни намериха трайно място в челните места на официалните радио и тв класации, като много често оставяха зад себе си световни хитове и артисти.

На музикалната сцена нахлу свежа вълна от изпълнители, а песните им бързо се превърнаха в предпочитани мелодии сред феновете. Концертите на български артисти станаха задължителна част от афишите на клубовете в цялата страна наравно с DJ партита.

BG Hitove Do Skusvane 2

„BG хитове до скъсване, Vol. 2“ се открива с тоталния хит на лятото „SeTaaBrat“ от най-успешния музикален дует у нас – Pavell & Venci Venc’, които бяха отличени с наградата на БГ Радио 2016 в категорията „Дует на годината“; следва най-новото денс парче на гласовитата Невена Пейкова „Да избягаме“ със специалното участие на участника от последния сезон на X Factor – Стивън Ачикор.

Песента стремглаво набира популярност в онлайн чартовете и официалните класации, и се радва на все по-голяма популярност сред аудиторията; следва един от най-големите хитове сред младите – хитът на братята Пламен и Иво „24/7“. След любимците на тийнейджърите, Жана Бергендорф и Моисей представят общата си песен „Време“, която оглавяваше в продължение на 9 седмици българския еърплей чарт – BG Top 100 и се превърна в една от най-популярните песни за последните 9 месеца.

Компилацията продължава с голямата победителка на последните награди на БГ Радио – Михаела Маринова (приз за Дебют, Песен на годината и Видеоклип) с чувствената балада „Не ти ли стига“ по музика и текст на Павел Николов; идва ред на абсолютния химн на дамската публика – хитът „Единствената“ в изпълнение на Pavell & Venci Venc’ feat. Моисей; следват X Factor-ите: Жана Бергендорф със завладяващата „Невъзможни сме сами“ (по текст на Любо Киров) и Славин Славчев, който е категоричен с парчето „Лош съм за теб“; компилацията продължава с „Избран“ (Невена Пейкова) и едни от най-големите хитовете на 2015-та: „Стъпка напред” на Михаела Маринова, „2х2“ на Пламен и Иво feat. Pavell & Venci Venc’, и дуетът на Кристо и Жана Бергендорф – „Играем с теб до края“.

„BG хитове до скъсване, Vol. 2“ завършва с хип хоп вълната от „Шах и Мат“ на Атанас Колев и „Mute“ на Pavell & Venci Venc’ feat. Alex Mouth.

„BG хитове до скъсване, Vol. 2“ съдържание:
1. Pavell & Venci Venc’ – SeTaaBrat
2. Невена Пейкова feat. Steven Achikor – Да избягаме
3. Пламен и Иво – 24/7
4. Моисей feat. Жана Бергендорф – Време
5. Михаела Маринова – Не ти ли стига?
6. Pavell & Venci Venc’ feat. Моисей – Единствената
7. Ана Мария и Богомил – Теб си пожелах
8. Жана Бергендорф – Невъзможни сме сами
9. Славин Славчев – Лош съм за теб
10. Невена Пейкова – Избран
11. Михаела Маринова – Стъпка напред
12. Пламен и Иво feat. Pavell & Venci Venc’ – 2х2
13. Кристо feat. Жана Бергендорф – Играем с теб до края
14. Атанас Колев – Шах и Мат
15. Pavell & Venci Venc’ feat. Alex Mouth – Mute
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.